PDS-Suunnittelu Oy

Helsingin Sturenkadulla sijaitsevan PDS-Suunnittelu Oy:n peruslähtökohtana on hyvä ja yksilöllinen palvelu. Yrityksen henkilökunta ottaa huomioon koko perheesi - pienintä lasta myöten. Palvelu on onnistuttu tekemään asiakkaille mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi jo usean vuoden kokemuksella. Yrityksemme on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1983 ja toimintamme lähtökohtana on asiakastyytyväisyys.

Keittiökalusteiden hankinta osana suunnittelua

Keittiökalusteiden hankinta lähtee liikkeelle keittiön suunnittelusta asiakkaan tarpeita kuunnellen. Suunnittelija luonnostelee tulevaa keittiötä asiakkaan kanssa käyden läpi asiakkaan toivomia väri- ja materiaaliratkaisuja. Suunnittelijan tehtävänä on samalla luoda uusia ja raikkaita ideoita kalustettavan tilan suunnitteluun. Käytämme kotimaisia Aina-keittiöiden kalusteita, 12 vuoden toimivuustakuulla. Kalusteiden toimitusaika on vain muutamia arkipäiviä. Voit myös jättää keittiösi remontin kokonaan meidän hoidettavaksi ns. avaimet käteen periaatteella. Näin saat luotettavalla ammattitaidolla keittiösi kokonaisuudessaan valmiiksi, kaikki osa-alueet huomioiden.

Havainnolliset keittiösuunnitelmat

Kun kaikki tarvittavat mitat ja suunnitelmat on tehty, saa asiakas valmiit, luonnollisen näköiset valokuvamaiset keittiösuunnitelmat suoraan tietokoneelta käyttöönsä. Tämä helpottaa asiakasta hahmottamaan keittiön lopullista näköä.